Tilsæt safran og smag til med salt og peber. Stil det til side og begyndt på saucen. Hvis du har svært ved at få dem til at være der, så læg låg på og skrue godt ned
-. M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. y
Det er sundt, billigt at lave og så smager det top-godt. Jeg har aldrig været den helt store kartoffelmos-fan, men denne mos overgår de gule rodfrugter gange ti
- Smages til med sukker, salt og peber og skal boble under svag varme i ca. o) Jeg har nemlig valgt at røre det hakkede oksekød med forskellige ting, og lave min egen ketchup der lige sætter smagsoplevelsen til tops
Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle). Lad det simre ved svag-middel varme, indtil det har den ønskede konsistens
Køles ned på en rist. Bages 10-12 min ved 180 grader. 600-700 g hvedemel. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
-. -. E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.