Man spiser næsten lige så meget med øjnene som med maven, så det er ikke uden betydning. Her kan du se en lille oversigt over pynten, jeg ud over kødpålægget bruger til ovenstående smørrebrød
Den kan dog uden problemer stå to dage i køleskabet (såfremt rejerne er optøet på en god måde - dvs. Dagens opskrift er den andensidste i temaet "smørrebrød", og den er en af mine personlige favoritter
Det er virkelig lækkert og magert kød. Smørrebrød med Røget Mørbrad og Ærtemayo, 4 stykker. Hvis du endnu ikke har smagt røget mørbrad, så er tiden inde
Del dem i to og fordel salaten (uden stok) øverst på hvert stykke rugbrød. I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken
Dengang dog uden løg. Jeg plejer at lave en lille fold i den ene ende af saltkødet, så det ser pænt ud, når det ligger på smørrebrødet (se billederne af smørrebrødet)
Jeg giver dig her mit bud på lækre grønne smørrebrød – helt udenkød, fisk, mælk og æg. Hvis du ikke spiser kød, er der sjældent meget, at vælge imellem når der bliver serveret tradionelt smørrebrød, men det er der jo heldigvis råd for
væde fra rødkålen, før du putter den på kødet, da nogle typer har en tendens til at safte meget. Det er dog begrænset, hvor mange dage i træk man gider spise det samme, så derfor valgte jeg en af dagene at lave lækkert smørrebrød af noget af flæskestegen
Smørrebrød har høj status herhjemme. Her er et par klassikere. fiskefrikadelle med hjemmerørt remouladeægge-tomatmad med lidt mayonnaiseoksespegepølse med henholdsvis rå løg, ristede løg og med hjemmerørt remouladeKun fantasien sætter grænser - gør lidt ekstra ud af det, og en lækker kold aftensmad er i sigte
Luk den sammen, uden alt fyldet falder ud. Når du så er klar til at få maden serveren, så luk øjnene og lad dine sanser forføres af dette saftige, møre stykke kød
kan smørrebrød være en god inspirationskilde. For smørrebrød er ikke bare et stykke højbelagt, men kan sagtens inkorporeres i en madpakke og derved fungere som inspiration til, hvordan man laver en
Manden kom hjem for en time siden med en omgang lækkert kalvekød til fryseren. Opskriften på kryddersmør smider jeg lige ud lidt senere, nu må jeg hellere komme ud og pakke kød i poser
Blandt mange spændende bøger kan du også møde Hotel- og Restaurantskolen, som er på messen med skolens smørrebrødskogebog, Smørrebrødet og jomfruen der laver det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.