N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
For det er i hvert fald ikke løgn at dette brøder det bedste brød til morgenmaden, til sandwichen, til suppen – ja, i det hele taget at spise til hvad som helst
Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Pensl med æg og drys medsolsikkefrø. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kernereller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller
Husk at en dl mel IKKEer en sammenpresset dl – melet skal lægge løst. Min mor og jeg stod i køkkenet næsten hele morgenen, for at vi kunnetilberede mad og lækre sager til min mors venindes fødselsdag
Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brødherhjemme
Og helt ærligt, det kræver virkelig ikke ret meget at bage et hjemmebagt brød. Forleden bagte jeg dette ciabatta brød, som blev spist med står glæde, og som bestemt bliver bagt igen, meget snart
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.