Egentlig havde jeg tænkt mig at lave den ret med spidskål, men det kunne jeg ikke få i supermarkedet, så istedet lavede jeg den på hvidkål, hvilket også blev rigtig godt
Jeg har altid kål i mit køleskab, enten blomkål, hvidkål eller spidskål. Denne gang er det så hvidkålen, der står for skud, og selvom bloggen har massere af bud på hvordan man kan tilberede sådan en fætter, så er det altså lidt fristende at kaste sig ud i nye projekter fra tid til anden
HVITE ASPARGES i butikkene ♪♫. Løp og kjøp - smaker helt nydelig. Pinsetur på hytta i fjellheimen -innledes med vårlige asparges, til tross for litt snø og
Da jeg var lille elskede jeg at besøge min farmor og hun lavede den bedste stuvede hvidkål. 1 hvidkålshoved skåret i små stykker½ liter piskefløde eller sødmælk50 g smør5 spsk mel1 tsk revet muskatnødSalt/PeberKogevand fra kålenFremgangsmåde. 1 hvidkålshoved
-)) Der lå lige et forladt og "glemt" hvidkål i bunden af køleskabet, som snart ville "gå af dato" - sikke et held - og vupti bupti blev opskriften på dette lækre tilbehør skabt
Stuvet hvidkål er en gammel kending fra det danske køkken. Jeg synes fordelen ved stuvet hvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.