Rul dejstykkerne til aflange pølser, og vikl hver pølse rundt om aspargesene med bacon. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og bag dem i 12 minutter ved 220 grader
Tag bunden ud af ovnen, smør en tyndt lag tomatsovs på og fordel derefter skiver af serranoskinke, halverede oliven, små ‘klatter’ af pesto og lidt revet ost ovenpå
Fremgangsmåde ★. Server suppen iskold og medsprødebrød on the side. Jeg lavede lidt sprødebrød til, som er et lækkert supplement, fordi de havde en kraftig saltet smag
Og vil varmt anbefale denne friske og sprøde salat som tilbehør til maden. Idag fik jeg leveret en smagsprøve på små friske ærteskud (tak til Gartneribrugets afsætningsudvalg
E. n. s. u. p. e. r. m. o. g. d. l. i. k. a. t. b. v. (. 4. -. 6. ,. å. ). 1. /. 2. f. ø. j. 8. æ. 0. P. Y. N. T. S. R. Ø. D. K. I. h. 5. y. c. H. V. F. B
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.