Små konfektkapsler
www.odense-marcipan.dk
www.odense-marcipan.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g ODENSE Kransekage ODENSE Kransekage 400g Gå til produkt » DKK 47,95
  • 150 g ODENSE Nougat ODENSE Nougat 300g Gå til produkt » DKK 49,95
  • 140 KonfektformeKransekagemasse fordeles i konfektforme. Lav en lille fordybning i toppen af massen med enden af en ske. Bag ved 200° C i ca. 10 minutter til de er gyldne. Efter bagning trykkes igen let i toppen for at markere fordybningen. Smelt nougat over vandbad og kom det i en sprøjtepose. Fyld nougat i hullerne på kransekagekonfekten. Sæt dem på køl i 30 minutter inden servering.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.