Nogle vil måske sige, at disse æblebollermedkanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Hvad er bedre end en varm rosinbollermed smør og ost i vinterkulden, her kommer min version af en klassiker vi alle kenbder fra barndommens tid, der for mange er fuld af gode minder
man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden. Det er vel lidt som med frikadeller, en familieopskrift, her er det i hvert fald min mors version jeg har valgt at dele
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde bollermed birkes / Saftige gulerodsboller / Myslibollermed tranebær
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.