Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. Til sidst lægges et lag med hyldeblomstmousse. Indlægget Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Nu har jeg efterhånden eksperimenteret en del med forskellige chokolademousser. Derfor synes jeg nu, at det er tid til at kaste mig over mousser i andre smagsvariationer
Salat bladet på en tallerken og ovenpå ananas og øverst tunmoussen. Bliver af og til brugt her i huset, hvis hovedretten er lige lidt nok til antallet af hoveder der dukker op til maden
knug husblas fri for vand og opløs i skumbananfløden. 2 pk caletti skumbanan ½ l fløde3 bl husblas1. smelt skumbananerne i fløden4. pisk godt med el-piskerDet tager minimum 4 timer at afkøleDu kan undlade Husblas og bare afkøle og piske op som flødeskumJeg har kun prøvet en slags skumbanan, men i princippet kan du bruge andre slagsKilde Cakemummy på SCD 2 pk caletti skumbanan
Moussen er nu klar til at hældes på kagen( hvis kagen bliver bygget op med ''form'') ellers sættes den på kål 5 timers tid og kan herfter smørres på kagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.