Noen ganger er tiden for knapp til å gjøre innkjøp, og man må bare se hva man har i skapene. Han viste oss den fantastiske regnskogen på Borneo og dagliglivet i små fiskelandsbyer
Frisk rødbede -og kålsalat. Kinakål, rødpeber, tomat, agurk, æble og bønner. Bønnerne koges, afkøles og skæres i skiver, kinakål snittes fint og øvrige grøntsager samt frugt skæres fint ud
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkeltog utrolig godt 4 laks
kartofler og grønkål i kassen fra Aarstiderne, så det var oplagt at lave en. Hun havde tilføjet chorizo til sin kartoffelgrønkålssuppe og det lød jo rigtig lækkert, så det måtte jeg også prøve
Der bliver ikke brugt andre krydderier en salt, peber og sukker, og det smager absolut fantastisk. Og nu når man endelig er ved at lave en grydefuld, hvorfor så ikke finde den store gryde frem og lave en god portion til fryseren
Kagen er Karinas den letteog fyldet er Mette Blomsterbergs blåbærcreme Borden på den nest nedereste blev ødelagt under transport så det er "bagsiden" af kagen der kom forest
-. -. I. d. e. n. t. æ. r. o. g. s. å. k. i. b. V. c. a. l. m. K. E. z. h. D. v. ,. (. f. ø. ). H. u. p. S. j. y. O. F. 2. 0. 1. /. B. 6. T. 3. Æ. M. L. P. N. G. A. a g
sveske, der har bloggen ’lidt om alt - og meget om mad’. Jeg synes bare, at denne opskrift er genial for en singlepige som mig, der bare engang imellem godt kunne bruge en enkelt sundere bolle uden mel og andet møg, og uden at skulle slave alt længe i køkkenet for det
Tilsæt fløden og rør rundt. hvedemel1 dl hvidvin5-7 dl mælk1,5 grøntsags bouillon terning1,5 dl flødeSalt, peberSteg løg og svamp på panden i smør. Tilsæt mel og vin og lade syde 5 min. Tilsæt mælk og bouillon ogkog på svag varme i 10 min. 5-7 dl mælk
Opskriften her kommer fra bogen Grønne Proteiner, skrevet af Lisbeth Tordendahl. "Grønne Proteiner" er et must i ethvert vegetarhjem, da retterne er lækre og fyldte med masser af proteiner
Ikke de store vilde kreationer bliver det til i privaten, det meste går op i snotklude - ja, forkølet igen - og arbejde, hvis det ikke lige var fordi jeg skal sove i mellem
Jeg har nogle bananer der var ved at nå til det punkt at de ik er gode mere men gode til madlavning. Jeg faldt over en nem og enkel opskrift på bananpandekager og tænkte det skulle da prøves
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.