Sammen med en masse grøntsager, som jeg slet ikke kan undvære, så er det fint for mig. Som lovet på IG så skal I ikke snydes for opskriften, for de er virkelig lækre
Start med at koge havregryn, vand og salt til grød – enten i en gryde eller i mikroovnen. Skinkebollerne var et hyggeligt eftermiddagsprojekt, der udsprang af, at jeg var liiidt træt af at spise peberfrugt-, gulerods- og agurkestænger som mellemmåltid om formiddagen
Ælt de hakkede krydderurter i dejen, og læg den i en rummelig skål og dæk med et fugtigt klæde. Form dem til boller og læg dem på en bageplade med bagepapir
Pynt medpurloeg og halverede cherrytomater. Smag til med salt, peber, citronsaft og karry. 4 personer. Skrael kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10-15 minutter
skinkeboller til. Jeg mokker rundt med det, men nej, det passer sgutte rigtig sammen. Spicy kikærtesalat med søde kartofler og gourmetbønner, tomater og oliven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.