Rids skindsiden med en skarp kniv på kryds og tværs. Steg ved mellem varme med skindsiden nedad i ca. Steg ved mellem varme med skindsiden nedad i 20 min. Læg andebryst på med skindsiden nedad og lad den ligge der i 2 minutter
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
I nogle perioder mere end andre. 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa). 150 g knækbrød (jeg brugte noget der hedder rugsprø fra Wasa)
The only tricky thing is that the amount of liquid used depends on the quality of your seeds, if they aren’t so fresh they mostly be drier and would need more liquid, it will be easy to see and simple to adjust
Hotsauce eller chillisauce bruger vi rigtig meget af her i grillsæsonen. Den passer rigtig godt som et syrligt stærkt pift til grillet kød eller i en pulled pork burger
Eller nok nærmere starten på en brun kulør. Så nu mangler jeg bare at komme lidt mere ud i solen, men det skal jeg nok nå, om ikke andet så når jeg skal til Prag på ferie
Bunden var noget jeg eksperimenterede med. ) Jeg kom desværre til at købe philly light, hvilket jeg normalt er stærk modstander af, men det gik faktisk udemærket
Bland dem i en skål med skinke og pikantost. Du kender nok godt det, hvor du kommer hjem efter en lang dag på studiet eller fra arbejdet, og du har ingen idé om, hvad du skal lave til aftensmad
Her er opskriften på min Dry rub No. Tørret oregano. 1 spsk Tørret oregano. Dry rub er egentlig bare en blanding af krydderier lige som de grillblandinger man kan købe i butikker
Nu er jeg foruden almindelige søde smoothies også ret glad for de lidt sundere af slagsen, så hvis det samme gælder dig (eller du har mod på noget nyt), så skulle du virkelig kaste dig ud i den her, mmm
Efter den lækre fiskesuppe til forret skal vi nu over i noget lidt andet. Olivenolie. Skær æblerne i grove tern og vend i kålen sammen med lidt olivenolie, saften af en citron samt lidt gojibær
Nogle kager vil bare ikke laves. Denne her havde mig helt derhenne hvor jeg seriøst overvejede om man kunne tillade sig at ringe og sige der altså ikke blev nogen kage alligevel
Først blev karamelmassen for blød, (så tilsatte jeg noget mere sukker) og så blev den for hård. Opskriften må snart få et forsøg mere, da smagen bestemt ikke fejler noget
Jeg har aldrig været på nogen former for slankekur for jeg har altid været normalvægtig. Jeg har været meget i tvivl om jeg vil få nok energi i løbet af dagen, for jeg er en meget aktiv pige, og skal som sagt ikke tabe mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.