I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige så længe jeg kan huske, har min far elsket den form for juleknas, og jeg købte det tit med hjem til ham, hvis jeg var inde i byen omkring juletid
I mandags fik vi en gullash-lignende gryderet med kartoffelmos - en rigtig efterårsret. Det var kæresten som mente, at det var ved at være tid til kartoffelmos og det kunne vi hurtigt blive enige om
I vinterferien var vi jo i Jylland hos mine forældre og vi havde en rigtig dejlig uge. Det var en uge hvor der både var tid til oplevelser, men også til dage i nattøj og ikke andet på programmet end at bage en lækker citronmåne
Små tærter med gedeost, spinat og valnødder. Antal. 5 små tærter (en er nok til frokost, mens der nok skal halvanden til, hvis den skal udgøre et aftensmåltid)
Min kæreste og jeg har fået os en rigtig god lille rutine når den står på burgere. han hiver en pakke hakket okse frem og former den til dejligt store bøffer som han steger alt imens jeg dræner en dåse kidneybønner, blender den med diverse smagsgivere, rører “farsen” med loppefrøskaller hvorefter den formes til bøffer, pensles med lidt god olivenolie og til sidst bages
Det her er ikke bare en kage, det er en pandekage-kage. Ja en kage lavet på pandekager. Det er egentlig lidt sjovt, at jeg i ugens løb lavede denne kage for efterfølgende at se Louise fra Bagedysten også lave en kage bestående af pandekagelag
Namme, Namme, NAM. Det her er toppen af kage-poppen. Det er en af mine absolut yndlings moussekager. Det bedste ved den er, er at den super nem at lave og jeg har endnu ikke mødt en, som ikke kan lide den
Der er bare ikke noget så smukt som sommersalater. Denne skønhed af en salat var blandt andet på menuen i går herhjemme, hvad vi fik dertil, kan i se under opskriften
det smager lige så himmelsk som det lyder. Appelsinen har sin storhedstid i vores hjem her i julen og der kan snildt blive slæbt et par kilo af de orange skønheder hjem på en uge
Agurk er en kraftfuld skønhedsfødevare, og denne forfriskende drik tilfører vand med smag af agurk. I løbet af sommeren er det vigtigt, at holde sig hydreret for optimal sundhed (
I denne uge har mit “Sund Tordag” indlæg besøg af Miss Julia. Miss forbi hun i 2011 vandt Queen Of Scandinavia og i 2012 hev tre internationale titler med hjem til Danmark, da hun repræsenterede de rød/hvide farver ved Miss Supranational, og Julia
Nej, det er ikke en skønhed at se på … men smag så lige på det – MUMS. Jeg indrømmer det gerne. Denne relish er ikke skønheden selv at se på, tilgengæld smager den absolut fantastisk
Efteråret over os, og det er tid til at gå på opdagelse i alle dets gyldne rigdomme. Det her er en rigtig nem, sund og mættende suppe - og så kan man vel kun blive glad af at indtage mad med en så smuk farve
Jeg tror alle i min familie vil skrive under på at min mormor bagte verdens bedste boller. Alle elskede når momsen bagte boller, og heldigvis bagte hun dem ofte og rigeligt af dem
Efteråret er min yndlingsårstid. Jeg er vild med det skarpe lys, den isnende kulde, den susende vind, de hvirvlende bladene, der lyser op i alle naturens flotteste nuancer og ikke mindst maden, der hører efteråret til
Egentlig sidder jeg begravet i en analyse af et digt og en lidt træls matematik aflevering, men jeg følte alligevel godt, at jeg kunne klemme et indlæg ind i dag
Første dag på VG er overstået. Jeg overlevede. Det havde jeg nok også forventet, men alligevel. Dagen forløb stille og roligt, og det var (heldigvis) ikke så voldsomt og overvældende, som jeg havde frygtet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.