Det er over en uge sidensidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denne uge, har bare ikkeinspirerettil at siddeinde foran computeren
Så Iindlægget fra sidste uge. Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
-) vi lavede ham her. Med en lidt mere uhyggeligbagside. Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterestiøjeblikket bugner med lækre opfordringertil at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vilige prøve at riste græskarkernerne
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. d. t. g. a. v. l. u. k. m. p. r. b. f. y. H. æ. ,. å. o. h. ). G. #. 9. B. F. L. =. 2. c. S. 1. 5. (. V. K. -. ø. 4. 3. 8. 7. ) g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. Y. A. s. e. l. g. h. v. a. d
Jeg har aldrig haft det så skidtpsykisk, som jeg har haft det i de sidste par uger. Hvis du er en følsom person, somikke kan lide at læse omforfærdelig valg igraviditeter, så skal du nok ikke læse videre
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. Problemt med glutenfrit mel er, at de alle sammen reagerer forskelligt
Jeg købte derfor bogen Macarons, franske fristelser, mageløse macaroner af José Maréchal. Herfra begyndte mit macaron eventyr, somtiltider har været lidt af et mareridt
Kom smørret i med det sidste hold mel. Idag var familien samlet tilhyggelig kaffebord, for at de sidste også kunne være med til at fejre Lillebror og jeg
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisklinktil en kogebog, hvor man blot "klikker" ingrediensernei køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave
Selve chokoladekage opskriften var den jeg også brugte på mitsommerkage kursus hos specialkøbmanden - SommerkageDa kagemodtageren er vild med bøger, specielt fantasy, og da grunden til at hun stoppede var at hun skal til London, tænkte jeg at kombinere alle de ting og lave en bogkage
Kom smørret i med det sidste hold mel. Idag var familien samlet tilhyggelig kaffebord, for at de sidste også kunne være med til at fejre Lillebror og jeg
Lad migendelig høre, hvad I synes omhistorien. Jeg fik sådan lyst til at skrive en lillejulehistorie efter jeg havde bagt disse skønne, lidt hårde ingefærsmåkager den anden dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.