Normalt laver jeg min tunmousse efter denne opskrift, men da jeg ikke havde ingredienserne hjemme til det, besluttede jeg mig for at bikse en ny opskrift sammen – denne gang i en fedtfattig version uden fløde
Bland den anden halvdel af sukkeret, fløden, mælken og vaniljeekstrakten i en skål. Som overskriften siger er dét her verdens bedste is og crediten vil jeg give til den dygtige blogger Maja fra bloggen Chocolat
Forleden kom jeg hjem fra cykeltræning i storm og regn – helt stiv af kulde og meget sulten. Kog asparges, løg, hvidløg og chili godt møre i bouillonen og blend med stavblender
Blend det hele sammen med stavblenderen og tilsæt madlavningsfløden. madlavningsfløde. Asparges, løg, hvidløg og basilikum skæres ud i grove stykker og steges i bunden af en stor gryde i en lille smule fedtstof (jeg bruger smør)
1/4 piskefløde. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 1/4 piskefløde. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Blend suppen med en stavblender, hæld madlavningsfløde i og bring i kog. madlavningsfløde. En lækker, sommerlig suppe med fin smag af asparges og nye kartofler
Giv suppen lidt fløde til sidst – det runder den af og gør den fløjes blød og cremet. fløde. Server den lækre cremede aspargessuppe med lækkert hjemmebagt hvidløgsflutes og pynt evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.