Inden det marineret kød steges, så dryp lidt honning på begge sidder af kødet og drys med sesamfrø. sesamolie1 tsk. sesamfrø5 sm revet ingefær1 tsk. 1 spsk sesamolie. 3 spsk sesamfrø
Denne udgave er med sesamfrø. Oopsiesca. 83 æg100 g skyr1/2 tsk bagepulver1/4 tsk salt1 spsk HUSK2 spsk sesamfrøTænd ovnen på 150 CDel hvider og blommer i hver deres skålePisk hviderne stive med saltPisk æggeblommerne med skyr, bagepulver og HUSKVend æggehviderne i æggeblommemassen og vend også sesamfrøene iFordel på en bageplade - de forbliver den størrelse de bliver fordelt iBag ca. 2 spsk sesamfrø
Massen trilles til små kugler og rulles i sesamfrø. 2 dl sesamfrø. 2 dl sesamfrø. Igår havde jeg nogle veninder på besøg og havde derfor lavet disse raw-kugler til kaffen
En af retterne i den forgange uge var denne dejlige oksekødsret med sesam. Steg til kødet bliver brunt tilsæt derefter chilisauce sammen med sesam og ketchup/tmatpure
Forleden lavede jeg disse lækre og børnevenlige laksespyd med hjemmelavet teriyaki sovs og sesam. Hæld din hjemmelavet teriyaki sovs udover laksespydene og drys tilsidst med sesamfrø
Kom de knuste, ristede sesamfrø ved, og vend rundt med fintsnittede forårsløg. Kom sesamfrøene i et ildfast fad, og bag dem i 12-15 minutter i en 180 grader varm ovn, til de er gyldne
sesamfrø. Steg pinjekerner og sesam på en tør pande til det tager lidt farve. Vend tofu og pinjekerner/sesamfrø (gem lidt til at drysse med) i retten og anret i to skåle
Oopsies er kendt fra LCHF verden (LowCarbHighFat) og laves traditionelt med piskede æggehvider, fuldfed smørreost, Fiberhusk og forskellige smagsgivere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.