Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers. Det er en rigtig god måde at servere kartofler på en anderledes måde, og salaten kan let tilberedes i god til og blandes lige før servering, så det er virkelig nemt
4) Top fisken med sennepsdressingen, og din salat er klar. Jeg har længe eksperimenteret med forskellig dressing til hellefisk, da jeg synes dilddressing er lidt for kraftig og sød i smagen til denne fine fisk
Alt imens kartoflerne koger, og fisken damper, laves sennepsdressingen, som er dejlig simpel. I går aftes stod den på en rigtig hyggelig kæresteaften efter en vellykket 60-års fødselsdag hos min svigerfar dagen forinden - og efter en bytur natten til søndag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Onsdag den 11. december. Når du skal servere sild skal de helt være gammeldags modnede. Gammeldags modnede betyder, at straks efter sildene er fanget bliver de hele, urensede sild
Sennepsdressingen er hjemmerørt med palmesukker, hvilket er en skøn og hurtig løsning til de mange forskellige købevarianter, der indeholder diverse kunstige tilsætninger i form af fortykningsmidler samt e-numre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.