disse “ris” sammen med en god karrysauce og en snitzel, så vil du bestemt ikke savne de normale ris. Man kunne også bruge chorizo pølse og en håndfuld kryderurter, osv osv
Når blomkålen er revet overhældes den medkogende vand og tilsættes en smule salt. Så skal den blot trække et par minutter, vandet hældes fra og så er den klar
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. t. r. T. I. i. d. l. H. o. k. a. s. u. p. M. m. S. å. n. f. æ. v. P. g. F. x. ,. c. h. ø. b. y. J. 1. (. ). 2. -. 3. j. E. O. N. 5. 0. /. V. w. U. C. . G
Grøntsagerne steges også lige hurtigt af på panden sammen med kyllingen. Den består af en masse grøntsager, en god omgang kylling, kokosmælkog lidt krydderier – Det er det
Et alternativ til frikadeller og hakkebøffer med et asiatisk touch. ½ lime, revet skal og saft. Rør hakket kylling med ingefær, chilisauce, rasp og sojasauce, krydr med peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.