Hak løg, hvidløg, gulerødder og porre og steg dem ved svag varme indtil løgene er klare. Hvis man i stedet kaldte det en mørbrad-kind, så ville man sikkert kunne få flere til at spise det
Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater
2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte
Opvarm en pande ved høj varme, smid smør og olie på og lad det bruse af. 5-6 personer. 12-15svinekæber. 3-4 kryddernelliker. I samme stegeso, store gryde, eller hvad du nu bruger, spæder du op med yderligere lidt fedtstof, hvori gulerødder i grove tern, løg i kvarter og halverede hvidløg får lov at hygge sig lidt – en 5-6 minutter eller deromkring ved jævn varme. Lad simre under låg i 2,5-3 timer. Relateret 5-6 personer. 12-15svinekæber. 3-4 kryddernelliker
-. -. -. -. I. s. k. o. l. e. n. h. a. r. v. i. f. t. d. m. g. u. p. å. N. y. H. ,. j. æ. C. M. A. b. J. ø. (. ). c. K. V. U. F. S. /. w. B. 4. 5. 0. 2. 1. ½. 6. *. T. L. R
Hvidvinsbraiserede svinekæber med æbler. Forberedelse 30-40 min. Tilberedning 90-360 min. 10-12svinekæber 1). Kom timianblade i og lad det igen simre i 30-300 minutter (Jo længere, jo bedre. 10-12svinekæber 1)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.