Her på en bund af porrer og dildi mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisktil en fiske-begynder
Minyndlings kartoffelsalat - husk masser af dild. ½ fint hakket løg. ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Kartoffelsalat med dild får en helt særlig smag, der går virkelig godt til kød på grillen. I denne har jeg asparges og majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Dressingen er lidtutraditioneli den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giverrigtig meget smag og karakter til salaten
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. v. s. d. u. k. y. n. e. r. g. ,. a. l. å. t. D. p. o. 5. M. m. S. ø. b. f. E. h. O. j. N. c. æ. 1. 3. 2. /. 4. r g
Derudover er den lagt i lag med røget laks, friske danske asparges og masser af friskdild. Jeg elsker laks, jeg elsker lasagne og så elsker jeg mad, der er nemt og hurtigt at lave
i. &. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. l. æ. k. r. t. a. v. d. j. g. å. M. s. o. m. f. y. S. H. T. b. u. p. ,. N. h. -. ). ø. L. (. 1. 5. 0. 2. 4. c. /. F. B. °. C. '. R. 3
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. m. e. g. t. s. p. l. f. r. k. a. ,. ø. v. d. -. ). 2. 5. 1. b. u. o. S. å. j. æ. h. T. c. A. e g
En par duske dild. Faste læsere vil måske bemærke, at jeg har et overtal af opskrifter på risotto, men det er en favorit, så her får I altså én tiltilsamlingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.