En rigtig god sejfilet, en af dem fra Fiskemanden, er god paneret og stegt på panden. Steges på panden nogle minutter sammen med karry indtil kålen falder lidt sammen
Steg laksen kort på alle sider til den netop er gennemstegt og server medspinatcreme. Jeg elsker laks i diverse afskygninger og især med spinat til, men af og til kan det der spinattilbehør godt blive lidt tamt og kedeligt
Denne gang er der spækket lidt mere op med krydderierne og laks er tilføjet. Det fantastiske ved denne ret er, at du får samme lækre konsistens som butterdej - eller personlig mener jeg, at den er endnu bedre, og en lækker smag af kartoffelmos
lyssejfilet, torskefilet, sejfilet eller lignende fisk. en wokret og thaisauce. 1Revet skal fra en lime og saften. 11 – 2 birdseye chilies skåret i tynde skiverKom fisken i en foodprocessor sammen med fiske saucen, karrypastaen, limeblade, skal og saft fra en lime, korianderblade, ingefær, æg, rørsukker og salt. 1Tag farsen op af foodprocessoren og bland de små bønnestykker i farsen. 1Varm en pande op og hæld ca. 1Form frikadellerne til små kager og steg i olien indtil de er gyldne på begge sider. 1Server dem sammen med evt. 1Bland det hele i en skål, og lad det stå et par timer inden servering
& den lidt finere - indbagt laks medspinatcreme. Årets julekalender bidrogmednogle af mine til tiders bedste opskrifter, hvilket også kunne ses, da min havrealamande vandt en delt førsteplads i ISIS' konkurrence, som værende den bedste sunde juleopskrift
Det her er en opskrift der stod bag på nogle fiskefileter jeg købte engang, men jeg synes bare den er god og så er det noget andet end den sædvanlige fiskefilet med pomfritter ogogsånoget sundere
Sauteret majs, majsskud & spinatcrememed estragon. Da vi havde sat os godt tilrette ved et hyggeligt lille bord, hvor der dog var god plads til det hele kom der en tjener med et covertbrød til os hver
Sauteret majs, majsskud & spinatcrememed estragon. Da vi havde sat os godt tilrette ved et hyggeligt lille bord, hvor der dog var god plads til det hele kom der en tjener med et covertbrød til os hver
FISK, NOGETMED FISK. Se det er jo også en måde, at vise sin demokratiske indstilling på. Heldigvis behøver vi ikke at stemme om det, for jeg er straks med på forslaget
Rør mayonnaise med hvidløg og citronsaft og smør det på brødskiverne. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen
Anret fisk ogspinatcreme på tallerkner. Spinatcreme. I opskriften står der man skal pynte medørredrogn, men da det var sæson for stenbiderrogn, brugte jeg det i stedet for
Fold sejfileterneog krydr med salt og peber. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og tilsæt ananas i tern samt babymajs i lidt mindre stykker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.