Da Clara og jeg var i New York, havde vi ét sted, som var vores absolut favorit brunch sted. Stedet hed Five Leaves og lå i det hyggelige og hippe Williamburg ved Greenpoint
Scrambledeggs med hytteost og frisk basilikum. Valget stod mellem en omelet og scrambledeggs. Humøret var mest til en gang scrambledeggs, så det var hvad det endte med
Turbo scrambledeggs (til en person)3 æggehvider1/2 banan - most½ dl grovvalsede havregryn)5 hakkede mandler40 g blåbær (du kan sagtens bruge optøede frosne)1 knsp saltDrys med kanelPisk æggene og tilsæt den moste banan, havregryn, mandler og salt
Jeg lavede disse som tilbehør til aftensmaden for lidt tid siden, og brugte dem til morgenmad de efterfølgende dag, som de fungerede virkelig godt til, sammen med lidt ekstra grønt
L. i. t. d. u. s. k. r. e. g. n. o. '. b. a. 2. ,. l. M. m. f. j. ). S. ø. p. å. O. C. c. =. T. 1. -. è. î. h. /. 4. v. R. K. y. 0. 5. D. H. E. B. G. ✿. ⊱. ╮. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.