chili sin carne (ekspresudgave). Når man bytter det lille ord con ud med sin, betyder det uden kød, og det er lige hvad denne mexikanske nationalret handler om
Jeg har kategoriseret retten som en vegansk ret, for selve retten er jo vegansk i sig selv. Om man serverer det med creme fraiche er det der afgør, om den så ender som en vegansk eller vegetarisk ret
Chili Sin Carne er en kødfri variant, af den traditionelle Chili Con Carne. Det der er så fantastisk ved denne Chili Sin Carne er, at den åbner op for brugen af et hav af grøntsager
Du skal bruge. 3 små løg4 fed hvidløg3 store gulerødder4 dåser flåede tomater1 dåse majs (svarer til 250-300 g)ca 10 dl udblødte og kogte røde kidney bønner2 dl jasmin ris (eller andre hvide ris)2 bouillonterninger med grønsags smag5 tsk chiliflager (gerne mere hvis du kan lide det stærkt)3-4 tsk paprikasalt og peberolivenolie til stegningtortillachips Sådan gør du
Fantastisk chiliret uden kød, men med masser af spændende krydderier og valnødder til at give lidt ekstra bid – servér med yoghurt, brød, ris, en god salat eller måske disse fritter af sød kartoffel med sveskepuré til
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mest af alt nyder jeg den lettelse det er at aflevere sådan et projekt der har fyldt i sind og krop – for derefter at kunne skubbe det lidt i baggrunden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.