Skal du have fat i den bedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
Solsikkekerner - hørfrø - sesamfrø - salt - mandelmel. Og det får en ordentlig tur. Bruger altid bagepapir i en stål form, er ikke fan af silicone forme
Vi spiser det til morgenmad med græsk yoghurt, til desserter som pandekager og så fik jeg prøvet rabarbertrifli for første gang -og ja det kan varmt anbefales
Kartoflen har altid været traditionel spise for danskerne, og den har sin faste plads på tallerkenen, som meget vigtig for i det varme måltid, og endda også ovenpå rugbrød
for den sundere kartonudgave, som altså bare er det nemmere igen. kop kakao og en masse hygge - kan altså anbefales som en god erstatning til hvidt sukker,
Det gode brød - Opskrifter fra Tartine Bakery som et alternativ. Glem alt om brunch og den sære blanding af melon, røræg og færdigproducerede minipandekager
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.