L. i. d. t. n. r. ø. m. e. l. s. o. g. v. f. k. a. I. h. -. S. u. y. ,. p. 5. 3. 0. æ. J. 7. F. j. D. b. å. c. w. ". G. U. E. N. 1. H. 8. (. ). T. A. K. W. V. 4. R. /. M. O. B. Å
Ikke altid til lige delt begejstring hos mine mandlige kolleger, selvom jeg nu vælger at tro, at det er kærligt ment, når de øffer over de lækre grønne retter de også kan vælge i mellem
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
De små frugter, der ligner en mellemtingmellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Herefter røres massen grundigt igennem, så massen nu er lidt mere dej-agtig ogsammenhængende. I dag har jeg fået ryddet lidt op, købt lidt ind, fået læst op på diverse blogs, slappet af og selvfølgelig skulle der også bages lidt
Tilsæt æggene, ét af gangen og pisk grundigt mellem hvert. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Mellem - ikke fint, ikke groft. Og som faktisk smager super godt. Mellem - ikke fint, ikke groft. Man kunne fristes til at springe dette punkt over, og blot bage dem videre en smule længere
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Kom en spsk marmelade i dejen ad gangen og ælt mellem hver, til den ønskede konsistens er opnået. Resterne kan blive til de lækreste romkugler og træstammer på ingen tid
Men en sjælden gang i mellem er det mig der står for det, og det gjorde jeg bl. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.