Jeg har dog aldrig fået lagt opskriften på bloggen, og det er klart en fejltagelse. Hvis jeg skal have en hurtig og lækker snack, laver jeg ofte saltmandler
Så kast dig bare ud i denne opskrift. Saltmandler. Snacks - pre dinner appetizer - feinschmeckeren - jo, de fungerer til enhver anledning - De er nemlig bare lækre
Mandlerne fordeles ud på sugende underlag - fx kaffefiltre eller køkkenrulle og duppes af. Den eneste hage ved saltmandler er, at de er forbasket vanedannende, og derfor er det aldrig ret smart at lave en alt for stor portion
Så træk en sprød flaske hvidvin op ved drinks tid og server saltmandler til. 300 gr mandler6-8 spsk fint saltVand Tænd ovnen på 200 gr. 6-8 spsk fint salt
Jeg har følt mig - og føler mig til dels stadig - som en sammenklasket og lidt sur karklud, hver gang jeg har prøvet at mønstre energi til at pleje bloggen her
Lun spidskålssalat med æbler, dadler og mynte / Grillet salat med appelsiner, gulerødder og grillost / Smørstegt blomkål med granatæbler og saltede mandler / Grillost-kålsalat med avocado, granatæble og tahindressing
Pynt med saltmandler. Klik for at sende som e-mail til en venDel på FacebookKlik for at dele på LinkedInClick to share on Google+Klik for at dele på Twitter 400 g Rosenkål, rensede og halverede 75 g Sukker 2 Stjerneanis 4 kapsler Kardemomme – lige åbnet i toppen
Det her er en rigtig dejlig efteråssalat - med gode friske pærer. Fordel skinke, høvlet parmesan samt saltmandler på salaten og server til kød eller bare med friskt brød til
Det her er en rigtig dejlig efteråssalat - med gode friske pærer. Fordel skinke, høvlet parmesan samt saltmandler på salaten og server til kød eller bare med friskt brød til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.