Jeg skiftede den kedelige vaniljesukker ud med en stang vanilje og de smukke korn gjorde smagen meget bedre end de kedelige færdiglavede man kan købe i supermarkedet
I går var endnu en varm dag, men da vi har været i Jesperhus Blomsterpark hver dag siden torsdag var det ikke lige det vi gad endnu engang, så vi besluttede at køre til Klitmøller strand da NF var vågnet fra sin middagslur
Smelt smør og bland det godt sammen med brun farin, kokosmel og hvedemel og tryk det efterfølgende ud i et fad beklædt med bagepapir (20×20 eller springform diameter ca 20cm)
Placer nu formene på et skærebræt eller lignende og hæld en lille smule chokolade i bunden af hver form (undtagen dem, hvor du vil have kokosmasse) og sæt på køl, til massen er stivnet
L. æ. k. r. e. o. g. s. u. p. n. d. m. f. i. t. l. a. b. ø. K. v. y. E. å. h. 1. 5. 8. -. 2. 0. (. c. ). x. w. ,. *. H. U. S. /. 4. 7. %. R. B. P. F. j. 3
Drys med de resterende mandler og sæt glassene på køl i minimum et par timer, inden du serverer. Pisk fløden i en anden skål til letpisket flødeskum og vend indholdet af de 2 skåle forsigtigt sammen med en dejskraber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.