The post Lynlækker torsk med porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Blancher kålbladene i kogende vand. Hæld hvidvin og vand i bradepanden. Kog ind til det halve. Hæld hvidvinen på ogkog igen ind til halvdelen er tilbage
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Det er nemt, det er hurtigt, og det smager utroligt lækkert. Toppingen kan være noget så simpelt som en pesto, men du kan også bruge forskellige hakkede grøntsager, nødder, chili og krydderier
Torsken er bagt i selskab med et par skefulde hyldeblomstsaft og en klat smør. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
Opskrift på torsk på en lækker og anderledes måde. Det bliver virkelig let og lækkert. Vi plejer at lave denne ret, når jeg har været på Øresund og fange friske torsk
Bland forårsløg og koriander i og læg torskestykkerne i wokken, så kokosmælken lige dækker. Jeg har egentlig ville lave denne ret – eller noget der minder om – i lang tid, men det er først nu, det rent faktisk er blevet til noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.