S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød. Men så skal man hakke det hele fint først, hvorefter hjerterne syes sammen og fyldes med fyldet
D. e. t. r. s. å. l. æ. k. -. o. g. b. i. d. v. n. M. m. J. a. h. j. ,. u. O. B. I. L. G. T. S. p. y. f. (. ø. ). K. R. A. F. ". c. w. z. 6. 7. 0. 1. 5. 3. 2. 4. C. ½. V. +. P. H. N
Jeg faldt lige over en side med en opskrift på saltdej / trylledej. For en uges tid siden prøvede jeg at stille an, så Maja og jeg kunne lave figurer i saltdej
Hjerter i flødesovs Retten som man enten elsker eller hader. Men sundt er det med en gang hjerter. Skift de sædvanlige pølser ud med kalkun- eller kyllingepølser
Jeg brugte mange timer i køkkenet, for vejen til mænds hjerter er jo gennem maven – Og jeg tror jeg fandt vej lige ind i midten af de mange mandehjerter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.