Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
Derfor er salt karamel macarons en af de bedste ting i mit liv. Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time. 2 tsk salt
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Opskrift1,5 dl hvedemel1,5 dl grahamsmel1 tsk bagepulver1 tsk salt2 dl femkornsblanding1 dl solsikkekerner1 spsk olie 2,5 dl vandBland de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand. 1 tsk salt
lidt salt. Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Skær rugbrødet i tern og kom det i en gryde med vand, olie og salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.