D. a. g. e. n. s. u. d. v. f. p. k. r. m. y. l. …. j. t. i. b. o. æ. ø. å. R. P. K. T. (. 2. 1. ). 6. 0. h. -. ½. /. 5. c. ,. –. C. B. V. H. L. I. S. O. N. A. F
F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Toppingen består af grofthakkede valnødder og revet parmesanost der. parmesanost. Nu må det snart være slut med de vintersalater - ja, sådan er der nok mange af os, der tænker nu
Rissalatmed sorte ris, blomkål og rød peber. Så dagens opskrift på en dejlig salatmed blandt andet sorte ris bliver det sidste indlæg inden turen går til Frankrig
I. d. a. g. h. r. j. e. f. t. b. s. ø. …. n. k. o. l. i. å. D. m. ,. v. y. u. æ. p. S. G. K. (. 4. ). 5. 0. 1. 2. H. P. c. B. –. E. J. N. V. M. z. F. A. T. O. ½. L
feta ost. Når det er helt koldt, drysses salatenmed lidt persille og smuldret feta. Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt
Skær / riv parmasanen i flager, og der skal så blandes med dressingen, salaten (husk at skyld det godt), kyllingen og croutonerne og så er der serveret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.