Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. å. e. r. d. t. a. l. s. g. n. p. o. m. k. v. C. i. u. ø. M. f. -. h. æ. b. j. 4. y. 8. O. 2. P. D. 1. c. (. ). W. 5. 0. B. L. K. J. A. /. T
Bland det hele i en blender, smag til med salt og peber. Hæld dressingen ud på et fad og anret med forskellige groft hakkede tomater ovenpå og top med lidt frisk basilikum
I et glas kommes først senneppen i, herefter honning, som røres godt sammen og tilsidst hældes olien langsomt i mens der røres, så det giver en tyk fed dressing
Pynt med fetaost og pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt. Avocado, iceberg, løg, spinatblade, rucola, agurk og tomat skæres i grove tern og fyldes i en skål
honning1 citronskal3 spsk. olie1/2 tsk havsaltfriskkværnet pebersmag til revet muskat nødDet hele røres sammen og smages til med lidt citronsaft. 2 spsk honning
Vi fik salaten til nogle utroligt lækre cannelloni med grønkål, svampe og feta (se opskrift). En helt enkel men lækker hverdagssalat, hvor det er vinaigretten og de sprøde grønkålschips der gør værket
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.