Fyld en stor gryde med vand, og tilsæt salt, dildfrø og eddike. Bring vandet i kog. Læg krabbekløerne i gryden, når vandet koger. Giv dem et opkog, og skru derefter ned for varmen. Lad kløerne koge i 10 minutter, og sluk for varmen. Lad dem trække i kogevandet, til det er blevet lunt. Tag dem op, og sæt dem på køl, til de skal bruges. Bank krabbekløerne med bagsiden af en ske, til skallen krakelerer. Tag forsigtigt krabbekødet ud med en hummergaffel eller lignende. Stil krabbekødet til side i en stor skål. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver. Halvér avocadoerne, og fjern stenen. Tag avocadokødet ud med en ske, og skær det i skiver. Skyl og tør (eller slyng) babyspinaten. Pres saften fra limefrugterne. Bland limesaften med olivenolie, og smag til med salt og peber. Bland krabbekød med jordbær, avocado og babyspinat. Hæld limedressingen over, og pynt med brøndkarse og ærter. Servér straks.
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønnesalatmed til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Quinoasalatmedgrønne asparges ogjordbær, ca. Jeg har lavet en smagsfuld dressing til og selvom den virker lidt stærk, så er den ganske fin blandet med quinoaen og de forskellige friske frugt og grønsager i salaten
F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
Bælg ærterne, og skær avocadoenog aspargesene i mindre stykker. ½ avocado. De sprøde, friske ærter og lækre, grillede asparges gjorde salaten dejligt forårsagtig, og alle de grønne nuancer hjalp stemning godt på vej
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Det blev en lidt hot og spicy sag, men det var et lækkert tilbehør til den helt neutrale svinemørbrad og så blev der lidt rester af salaten til min frokost imorgen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.