F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Hæld dressingen over salatenog vend rundt. Salater ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________’
Salataf ovenbagt butternutsquashog peberfrugt med oliven og feta. En smuk salat, som jeg fandt hos Vanløseblues, og da jeg havde et butternut squash liggende var det en ny og inspirerende måde at bruge det på
Bland asparges med squash, æble, feta og halvdelen af mandlerne. Top med resten af mandlerne. Blancherede asparges med revet squash, æble, fetatern og svitsede mandler
Pres nu saften fra citronen, og hæld den oveni salaten. Den første bliver denne lækre friske og sunde squashsalat, som min gode veninde introducerede mig til
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaftog akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.