Salataf ovenbagt butternutsquashog peberfrugt med oliven ogfeta. En smuk salat, som jeg fandt hos Vanløseblues, og da jeg havde et butternutsquash liggende var det en ny og inspirerende måde at bruge det på
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Pynt medfetaostog pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
Skær butternutsquash i både og anret i siden af to tallerkener. Aftensmad fuld af årstidens velsmag. Fordel svampeblandingen, smuldret fetaog lidt grønkål herover og top med pesto
Fordel salaten på et fad, fordel de afkølede rodfrugter ovenpå salaten. Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten
På grund af allergier er deres mad nødt til at være glutenfri og mælkefri, og så er det da bare så rart at kunne glæde dem med en kage, som faktisk smager af kage og ikke bare af rismel og vand… Så kender du nogenmed allergi, eller er du selv udfordret på de fronter, er du altså virkelig godt hjulpet med den her glutenfri og mælkefri gulerodskage medsquashog æble
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.