Sweet potatoes, der på dansk kendes under så forskellige navne som søde kartofler, sødkartofler, batater, orange kartofler, røde (søde) kartofler og sikker endnu flere, er meget populære blandt de sundhedsbevidste
Jeg mangler tit inspiration til at vige fra de klassiske opskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks
Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert ogsødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
-) Men nu foreligger der altså knivskarpe og friskmålte mængdedata. Brødet er et fabelagtigt alternativ til det korn-, stivelses- og kaloriefyldte rugbrød, hvis man gerne vil kunne spise lidt mere og samtidig holde sig inden for eventuelle makroer
Men nu var der en stor squash, og den skulle bruges til en kage. kærnemælk, koldskål eller yoghurt. Tilsæt olie og kærnemælk ( jeg brugte en rest koldskål)
Farsbrød er en gammel kending her på bloggen, se f. eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Undgå skræl, kerner og det bløde frugtkød i midten. Halver rødløget, og skær også det i tynde skiver. Vend det hele sammen med rucolaen, smag til med salt og peber, og kom feta på toppen
Rens anden og befri den for fjerrester og indmad. Dup anden tør og drys den med salt indeni og udenpå. Fyld anden med sveskerne og to æbler skåret i tern
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert ogsødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Påskefrokosterne er lige rundt om hjørnet og dermed det ene madorgie efter det andet. Pift påskemåltidet op med lette, saftige og lækre salater og spis dig tilpas mæt, uden at trille hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.