svinekotelettermed skaft. 1salt og peber. 1Krydr med salt og peber og hæld sesamolie på. 1Skub dem over i den ene side af panden og tilsæt løg og bacon og rist dem af. 1Vend det med de skåne tomater. Tilsæt øl, citron og havtornsaft, og lad det lige koge sammen i ovnen i 10 min. 1Krydr med salt og peber
Så jeg kom hjem med citrongræs, chili, ingefær og alt muligt, uden rigtig at have en plan. Når du mener, at kyllingen har marineret længe nok, så gå i gang med resten
eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Grøntsagerne vendes med masser af friskhakket persille, og smages til med salt og peber. Lasagnen består af en ostesauce, bacon og diverse sauterede grøntsager og krydderurter, altså det som var i køleskabets grøntsagsskuffe
Krydr koteletterne med salt og peber, og smid dem på en uhyggelig varm grill ved direkte varme. Jordbærrene renses i mens, og skæres i forholdsvis tynde skiver, hvorefter de vendes i creme fraiche og hvidløg
Denne kompot er med to råvarer fra efterårssæsonen, nemlig havtorn og æble. Det er altid dejligt med en lækker topping på ens måltid, hvad end det er grød, en ostemad eller noget andet dejligt
Jeg skal til Tyskland med familien i morgen. Jeg har lige lavet en lækket kompot af tranebær og æbler. bare sådan en tur til lübek, og hjem igen så vi kan nå at spise forloren hare til aftensmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.