Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffins med smeltet nougat
Tilsæt creme fraiche, citronsaftog æg og rør igen godt. Saftog skal fra en citron (ubehandlet). Pisk rørsukker, blødt smør, olie, citronskal og vanillekorn til en luftig masse
Jeg serverede grønkålssalat med broccoli, forårsløgog avocado samt bagt kartoffel til. Hvis de så i det mindste var til at skære en lomme i og fylde med noget spændende – men det er ganske umuligt – de er så tynde
Kogt den siede saft op sammen med sukkeret, og smag den til. Nogle gamle halve vaniliestænger, som jeg har haft stående i et glas til hjemmelavet vaniljesukker
Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. Fordel remoncen på rektanglet og rul så dejen sammen på den lange led
Smuldr gæren i en skål, ogtilsæt det lune mælk og vand. Brug lidt ekstra mel, hvis dejen er for klistret – brug dog ikke for meget, da bollerne så bliver tørre
20 store skærme hyldeblomster, uden stilk2 citroner1 kg lys farin, eller 1 kg rørsukker, eller 200 gram mørk farin + 800 gram alm. 20 store skærme hyldeblomster, uden stilk
Nu synes jeg, at min krop er ved at være i nul igen, så jeg langsomt kan vende tilbage en mere almindelig kost, stadig ud fra principperne om et minimum af sukker ogtilsætningsstoffer, store mængder af frugt og grønt, de gode olier og masser af vand
Forrige weekend havde jeg en god dag uden så mange smerter, så Isabella og jeg besluttede os for at lave hyldebærsaft, desværre var det sidst på sæsonen for hyldebær, så vi endte med at lave saft af en blanding af alt godt fra haven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.