Salt og peber. Rens champignon og skær dem i skiver. Rens porren og skær den i tynde ringe. Svits porre og champignon i lidt smør til væden er dampet af
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret. Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven
den billige pangasius fisk kan også sagtens bruges). Blomkålen skal ikke koges helt til smat, men skal være kogt så man lige kan mose det med en gaffel
Det udnytter vi ofte, og vores fryser er derfor ofte fyldt med sæsonens fisk. Her får du opskriften på en nem og hurtig fiskeret, nemlig fisk i fad som smager himmelsk og er lavet efter princippet – Àlt i et fad
J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. -. L. 4. ½. 3. ) g
Kom så med noget sol og varme. Læg dem i en bradepande og drys havsalt og timian henover dem. Dup fisken tør og dyp den først i mælk og herefter i panermix eller rugmel
Tilsæt sesamolie og citronsaft samt groft hakkede sorte oliven og tamari. Sving det sammen og server. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut ogkog op
Drysses med salt og peber og dryppes med citronsaft. Olien varmes og heri svitses løgringe og knust hvidløg, Hakket persille og flåede halverede tomater tilsættes
Vi spiser rigtig meget dåsefisk, rigtig meget sild og meget lidt frisk og frossen fisk her i huset. Skræl gulerødderne i lange strimler og læg dem i et ovnfast fad med dilden
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. b. l. v. a. u. g. å. m. c. M. d. j. y. ,. T. æ. G. C. -. ø. S. h. J. F. x. U. Æ. 2. I. 3. 0. (. ). 1. 4. L. K. B. 8. 5. H. P. N
Tilsæt sesamolie og citronsaft samt groft hakkede sorte oliven og tamari. Sving det sammen og server. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut ogkog op
Denne opskrift er både virkelig lækker, hurtig og nem og ikke særlig dyr i indkøb, alt efter hvilken type fisk/spaghetti du vælger, og om du har basisvarerne i dit køkken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.