M. i. n. f. a. t. s. k. e. o. g. h. ø. j. l. d. O. m. ,. (. r. ). y. 9. 4. å. J. u. v. b. æ. I. -. E. S. c. w. z. ä. K. T. L. 1. 0. 2. p. 8. 5. 3. 7. /. F. D. 6. C. H. R. P. ”. N. V. B. A. n g
. Assalamualeikum (peace) and hi there. So last week I shared my recipe for delicious, delightful and tasteful macaroons with liquorice ganache, remember
Et af højdepunkterne for min mor og jeg er bestemt deres elskede sachertorte. Gennem hele min barndom er sommerferierne blevet holdt i Alpelandet Østrig
Flest konditorier på listen over de atten konditorier med titlen af “Tre Torte” har hovedstaden Rom i skikkelse af de to konditorier Cristalli di Zucchero og Bompiani
Sachertorte er en tærte, der er lavet af en dej, der er lavet af chokolade, æg, sukker og smør og med indlæg og overtræk af abrikosmarmelade, som igen er overtrukket med chokoladeglasur
Dejen. Smør, sukker & rasp blandes sammen i en skål. Tag en gryde og kog vand. Når vandet koger sættes endnu en skål, der kan tåle varmen, over vandet i gryden, og chokoladen hældes i skålen
torte (tohrt) - Torte is the German word for "cake. Although they may be single layered, tortes are often sliced into several layers and filled with whipped cream, jam, or butter cream
Sachet d’ Epices – The term means “bag of spices” and consists of whole peppercorns, parsley stems, bay leaves, whole thyme leaves, and fresh garlic (wrapped in a bag of cheesecloth and suspended in the pot with butcher’s twine)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.