Kom olivenolie på en pande og steg rugbrød og spejlæg ved middel varme. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
(Imellemtiden smører du brødformen). Samt at jeg er vild med den sprøde skorpe man får, når man selv bager sit brød og kæresten synes det er dejligt, at vågne til duften af bagt rugbrød
Fordel cremen ovenpå cirklerne af ristetrugbrød. Brug en udstikker på ca. Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidtolivenolie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. 5. -. (. )
Tag fra til en ny surdej, fyld dejen i to rugbrødsforme og lad den stå tildækkettil næste morgen. Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften på det her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrødbliver det her en helt skøn sensommerforret
- fyld dejen i nogle smurte forme -. Jeg har lavet disse boller fra Mette Blomsterberg. Dog med lidt få rettelser - og de smager super, og er genialetil madpakkerne
Jeg havde en solsikkerugbrødsblanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrøi en stor skål sammen med vandet og surdejen
Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser iform af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve imin
Lad dejen stå iformen, indtil ovnen er varmet helt op og bag den herefter i ca. ) De par brød jeg indtil nu har lavet med melsorterne her, har været "lyse" brød, så denne gang skulle det altså også afprøves i noget lidt mørkere brød - nemligrugbrød
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. J. e. g. b. a. r. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrødbliver det her en helt skøn sensommerforret
i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. u. l. d. k. o. r. n. s. p. e. t. g. b. ø. E. y. f. å. a. m. v. O. 1. 5. 0. h. 2. 4. ½. æ. K. D. c. H. ,. G. R. j. B. 8. 6. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.