Nu er det vidst på tide at give KlassiskBistro i Jægergårdsgade et par ord med på vej. Hvis jeg skal starte et sted så må det jo nok blive menukortet som er rimelig overskueligt og har man ikke forstået det ved første øjekast så vil en af tjenerne altid tage sig tid til at forklare menuen og svare på stort set alle spørgsmål man evt
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Nedenfor deler jeg opskriften på en lækker klassisk pandekagedej. Herudover er den på dl mål, så den er nem at lave på fx ferien, hvor du ikke lige har en køkkenvægt med dig
Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle). Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den i skiver
Vi har på bloggen pandekager i alle afskygninger, nemlig almindelige pandekager, bananpandekager, rabarber pandekager, spinatpandekager og majspandekager, men vi har ingen opskrift påklassiske amerikanske pandekager til trods for vi ofte spiser dem
Min slagter har det altid på lager, men er du tvivl, så ring og spørg din lokale. Fordel skiverne jævnt på en god stor tallerken og drys med salt og peber
Blandingen smøres på kagen, som prikkes igen. Men denne gang blev det til en helt klassisk brunsviger, som mor plejede at lave den til mine fødselsdage
Her er en nem og god opskrift på de klassisk amerikanske pandekager. Kan i øvrigt sagtens fryses ned og varmes lidt i ovnen på selve dagen, hvor de skal spises - det gør klar morgenen med brunch nemmere
Stil på køl til den skal bruges. En klassisk dansk ret der smager godt og tilsmiler de fleste. form frikadellerne med en ske og steg på en pande ved middelvarme i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.