Det her sødmælks franskbrød, blev bare helt perfekt - jeg lavede det med 2 forskellige udformninger, men det er jo i bund og grund det samme brød. 7,5 dl sødmælk. 7,5 dl sødmælk
2 ½ dl sødmælk eller madlavningsfløde. 2 ½ dl sødmælk eller madlavningsfløde. En æggekage er perfekt at lave en aften, hvor aftensmaden skal over i en fart
sødmælk. 4 dl af sødmælken varmes op i en gryde. 5 dl sødmælk. 4 dl af sødmælken varmes op i en gryde. Almindelig bradepandekage har aldrig været min ynglingsdessert, men jeg har en forkærlighed for flødekager
2 dl letmælk eller sødmælk. Pasta penne i svampe flødesauce med broccolibuketter. En lækker cremet pastaret der ikke kræver så mange ingredienser at lave
6 dl sødmælk. 6 dl sødmælk. Juhu, jeg har vinterferie. Og i år skal den nydes i Skagen med min dejlige kæreste og skønne lille pige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
5 dl sødmælk. 5 dl sødmælk. For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarber crumble. Den viste sig, til min store glæde, at være temmelig populær
2½ dl sødmælk. Kom straks den færdigkogte creme op i en kold beholder. Læg et stykke husholdningsfilm direkte oven på vaniljecremen, så der ikke dannes kondens
3½ dl sødmælk. 3½ dl sødmælk. Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
1dl sødmælk. Hæld sødmælk, sukker, smør og den afkøllede "karamelagtige" kondenseret mælk i en gryde og kog det hele under rolig omrøring i 10 min. 1dl sødmælk
let- eller sødmælk. Her er opskriften på et helt gammeldags franskbrød med blå birkes – opskriften er fra en slagen tid, nemlig før surdejens indtog i danmark
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.