Lad melsmagen brænde af, det tager lige et halvt minut under omrøring. Når der ikke er flere klumper tilbage, tilsætter du ½ dl fløde (her soyafløde), udrører på samme måde og evt
Én af de mange fordele ved at være kommet i fast job er, uanset hvor minimalt materialistisk jeg er, at jeg nu har bedre plads i økonomien til at købe overvejende økologisk
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Enaf de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Den goe gamlebeståendeaf ost, pølse og brød. Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt afforeningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Linserne tager meget afsmagen. Belugalinserne er nok de lækreste af alle linser, hvis du spørger mig. Denne salat med de små sorte faste belugalinser er skøn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.