Min mor forsøgte ofte at narre grøntsager i os, ved at rive dem i farsen. Men jeg forsøger altså virkelig ikke at narre nogen, og er meget ærlig omkring frikadelle-eksperimenter…
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. Gratiner aspargeserne i en 200 gr varm ovn i 8-10 minutter til osten er smeltet og begyndt af blive gylden i kanterne. 3-4 skiver hvedebrød
Server den til stegte kød- og fiskeretter. 2-3 min. Denne kartoffelsalat egner sig fint til fx fisk. Prøv den sammen med stegte fileter af hornfisk, som det netop er sæson for
Ingefær er fantastisk. Det smager lækkert, og det er sundt med sundt på. Her er en opskrift på en ingefærsdrik, som man kan tage som et lille shot ind imellem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.