F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Måske endda når den ikke er så salt, vil de andre smagsnuancer komme mere til sin ret. Den blev dækket helt af salt så der rigtig kunne blive hevet noget væske ud af den, og samme tid konservere den
M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
Lørdag blev drengene passet af mormor og morfar, så jeg og R kunne komme lidt ud og slappe af. Men sådan blev det ikke lige da min skønne veninde fra Falster pludselig stod på trappen sammen medmanden
Denne nougatcreme kan helt sikkert bruges til mange andre desserter og jeg kommer helt sikkert til at eksperimentere med at bruge den i andre sammenhænge
jeg forsøgte også først at koge dem meget kort i letsaltet vand, hvorefter de kom i ovnen og blev helt færdige, de går let fra hinanden i vandet, men de kommer til at blive mindre tørre ved at få lidt vand under varmeprocessen - tilsæt derfor med fordel vand i bunden når du varmer dem i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.