sød paprika. Man kan riste mandler i uendelige forskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem i soya bliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også
Alle slags nødder kan bruges, men disse minder mig lidt om brændte mandler. Mandlerne kommes i blandingen, og det hele vendes godt, så alle mandlerne er smurt ind
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
I lørdags lavede jeg brændte mandler til ære for min far (og måske også lidt til ære for mig selv). Lige som Disneys Skønheden og Udyret, er kærligheden til brændte mandler en ting jeg har sammen med min far
I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler. Den anden dag, så jeg en opskrift på salt-lakrids mandler over hos madbanditten
Der er ikke noget helt så julet som duften af brændte mandler. Elsker især at gå tur i gågaden i Aalborg City og så fylde næsten med duften af brændte mandler, men der er nu intet som hjemmelavet brændte mandler
Lad mandlerne afkøle, og skil dem ad. Håber vi sesBrændte mandler1 kop vand2 kopper sukker3 kopper mandlerTag en tykbundet gryde og hæld alle ingredienserne i
Falder du også over de lækre brændte mandler på gaden op til jul, det gør jeg. De her brændte mandler smager fantastisk og er dejlig sprøde og smager som dem du køber af manden på gaden
)Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.