F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. k. H. æ. f. t. y. å. ,. ø. m. b. p. D. J. 1. -. c. P. 3. 8. %. V. S. 5. 6. L. é. O. I. T. C. (. ). 2. 0. ½. R. G. /. N. B. U. |. M. ". z. '. K. w. A
H. e. r. h. v. a. d. j. g. l. t. i. f. o. n. y. å. s. ). R. m. k. u. p. L. 1. 2. 0. ø. 5. E. T. (. ,. c. D. æ. 3. M. C. K. P. S. b. J. û. V. F. . B. n g
– Bland spinaten med æggeblommer, salt og peber. Efter at have prøvet lidt forskellige opskrifter har vi samlet det bedste sammen her og der og kommet frem til at dette må være den bedste lakseroulade
Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir og fordel massen med en dejskraber, så bunden er ca. Du kan lave en dressing på dild, krydderier, hvidløg og cremefraiche til, at hælde ovenpå, og pynte med frisk dild
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.