Tilsæt olie og salt. Placer pizzaerne på bagepladen og smør dem med tomatsovs. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
-D. Tilsæt vandet og rør til massen er jævn. Ogmadpakken er et af de steder, hvor jeg kan lette min mandag morgen (alene det at have en plan, er en hjælp …)
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. L. u. f. t. i. g. e. o. m. æ. n. d. a. p. k. b. r. ø. c. 1. s. ,. 2. 5. h. l. 0. v. 4. G. y. O. j. M. E. T. S. å. /. P. B. 7
De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet. Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
-. -. -. -. -. -. D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
I virkeligheden er det super nemt ogligetil, at gå til at lave sådan en müslibar – og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad den skal indeholde
I skal blot bruge de samme ingredienser fra den anden opskrift, og så lidt ekstra til fyldet. Jeg elsker den opskrift jeg fik af min bonusmor for noget tid siden (indlæg)
Rugbrødsboller med lakrids, t. med nutella og ristede nødder eller mørk chokolade og kokos eller appelsin, peanutbutter og mørk chokolade - og de smager alle fantastisk godt
Jeg har planer om at prøve en masse nye madpakke-opskrifter af, så følg med her på bloggenog på min Instagram profil, hvor alle opskrifterne vil komme på
På NÅE fik vi ofte bønnesalat - og jeg var vild med den. Server - blot som den er eller som tilbehør. Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
- for en sød kæreste jeg harJa det er ikke ham der har bagt, desværre. ) og nøøøjh, hvor blev jeg altså glad, for det er ikke så tit det sker, men når det så sker, så er det med at nyde hvert et øjeblik og hver en bid i dette tilfælde
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.