Rugbrøds-små”kager” med tranebær og chokolade
Uftitah
Uftitah
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g knækkede rugkerner
  • 3 dl vand
  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • 2 spsk rigtig kakao
  • 60 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk valnøddeolie
  • 2 spsk yoghurt
  • 50 g mørk chokolade
  • 100 g hørfrø
  • 100 g græskarkerner
  • 100 g solsikkefrø
  • 160 g hvedemel (prøv dig frem: dejen skal være ret klistret)
  • 2 dl vand med gæren, og kom det i rugblandingen. Tilføj kakao, sukker, salt, olie, yoghurt, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner – rør godt rundt og del dejen i to. Hak chokoladen groft og tilsæt chokolade til den ene portion dej og tranebær til den anden portion. Tilføj nu melet lidt af gangen (fordelt i de to portioner) indtil dejen er godt klistret. Lad dejen hæve tildækket i 2-3 timer. Sæt små’kagerne’ på bagepapiret (2 bageplader) med en ske (en god stor skefuld pr kage) og tryk dem lidt flade. Lad småkagerne efterhæve 30- 40 min, pensl med tykmælk og bag dem ved 225° i 15-20 min.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.