Nye grønne asparges med hjemmelavet hollandaise ogsmørstegt laks. Asparges kan man tilberede på rigtig mange måde og passer sammen med rigtig mange ting, så det er rigtig svært at blive træt at dem
Strø resten af rødspættefileternemed salt, fold og damp dem i vand (evt. Pisk den pasteuriserede æggeblomme med salt og pisk til mayonaise med god rapsolie
Stegt kylling med melonsalat. Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det let med en gaffel. I denne opskrift har jeg paneret skiver af nuttolene ogstegt dem på panden - og mine børn elsker det
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Kom olivenolie på en pande og steg rugbrødog spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Skyd dagen i gang med sådan en green + fyldt med lækre vitaminer og mineraler. Kom det hele op i en blender eller din smoothie flaske og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Rødkålssalat med nektariner, persille og hasselnødder. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.